Stage plek / leerbaan Junior Verkoper binnendienst / Online Reputatie Manager
We groeien flink en veroveren met het keurmerk 5-sterrenspecialist steeds meer marktaandeel in Nederland en België. Het is tijd voor de volgende stap en we zoeken per direct een aantal goede verkopers om samen door te groeien. Ben jij een verkooptalent en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat van je horen en wie weet ben jij onze nieuwe collega!

Over 5-sterrenspecialist
5-sterrenspecialist verstrekt licenties aan bedrijven die zich willen onderscheiden op servicegerichtheid.
“Alles voor een tevreden klant” is het uitgangspunt van iedere 5-sterrenspecialist. Een 5-sterrenspecialist ziet het servicegehalte van zijn organisatie als een van de belangrijkste punten in zijn of haar bedrijfsvoering. Zij willen je niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hoe ga je met je klanten om en hoe sta je voor je klanten klaar. Dat is waar het keurmerk 5-sterrenspecialist voor staat!

De kernwaarden van 5-sterrenspecialist:

 • Servicegerichtheid
 • Uitstekende klantbehandeling
 • Sociaal betrokken ondernemen

Met een team van gepassioneerde medewerkers stimuleert 5-sterrenspecialist bedrijven om de servicegerichtheid waar mogelijk te verhogen en willen we inspireren om het belang van de klant voorop te stellen: “behandel klanten zoals je zelf behandeld wilt worden.”

Vanuit onze filosofie van sociaal betrokken ondernemen staan we voor een transparante klantervaring waarmee verbeterpunten tastbaar en inzichtelijk gemaakt worden. Daarnaast steunen we vanuit onze eigen kernwaarden met veel liefde het KWF Kankerfonds.

Het Keurmerk voor klanttevredenheid en betrouwbare reviews

We keuren en zien toe op de echtheid van reviews en gebruiken deze als kennisbron om servicegerichtheid te stimuleren en klantbehandeling, waar mogelijk, te verbeteren.

Met ons platform bieden wij enkel erkende 5-sterrenspecialisten het juiste podium om ervaringen van hun klanten te delen. Op basis van NPS wordt een wereldwijd erkende klanttevredenheid- en loyaliteitsscore gemeten. Hoe hoger deze score, hoe meer tevreden en loyaal hun klanten zijn.

Een aangesloten ondernemer dient een minimale (Europese) NPS-norm van 45 te behalen om het keurmerk ‘erkend 5-sterrenspecialist’ te mogen voeren. Indien er door een keurmerkhouder op oneerlijke wijze reviews worden verzameld welke in strijd zijn met de Wet handhaving consumentenbescherming en de Prijzenwet of wanneer er een te lage NPS score ontstaat, wordt het keurmerk ontnomen. Hiermee hebben we een maatstaf in het leven geroepen voor het servicegehalte van een organisatie en de betrouwbaarheid van reviews.

Alles voor een tevreden klant
Bij een erkend 5-sterrenspecialist kun je rekenen op:

 • Goed advies
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Service
 • Garantie

Functie omschrijving:
Als Junior verkoper binnendienst ben je verantwoordelijk voor sales, reviewmarketing en aftersales. Je wordt gekoppeld aan een Senior verkoper en gaat leren/helpen zelfstandig afspraken te maken met potentiële klanten om een demo in te plannen voor de software welke wij verkopen. Wanneer een geplande afspraak leidt tot een verkoop, dan word je beloond met een bonus van € 25,- Wanneer we zien dat je jouw talent goed gebruikt en de gesprekken gaan goed genoeg, dan mag je proberen de verkoopgesprekken zelfstandig uit te voeren. Wanneer je zelfstandig een verkoopgesprek kunt voeren en je kunt een verkoop zelfstandig sluiten dan is de bonus afhankelijk van het minimale order bedrag. De bonus ligt in dat geval tussen de € 100,- en de € 300,- per verkoop.

 • Sales
  Als verkoper binnendienst ben je op de eerste plaats het aanspreekpunt voor onze klanten en  verantwoordelijk voor het telefonisch werven van nieuwe klanten. Je werkt met persoonlijke targets waarbij je extra beloond wordt met een goede bonusregeling.
 • Reviewmarketing
  Onze klanten maken gebruik van de 5-sterrengroeipromotor. Dit is een klantbeoordelingssysteem waarbij klantbeoordelingen worden verzameld en klanttevredenheidsonderzoek wordt gedaan op basis van de NPS score. Je helpt je klanten met het opzetten en uitvoeren.
 • Aftersales 
  Je onderhoudt zelf je eigen klanten en je blijft het vaste aanspreekpunt. Je gaat bedrijven helpen om hun onderneming te laten groeien door de verhalen van hun tevreden klanten. Reviewmarketing is de mond-tot-mondreclame van deze tijd en je gaat je klanten helpen om maximaal te profiteren van ons keurmerk en de bijbehorende software.

Wij zoeken:
Collega’s die kunnen verkopen, collega’s die nooit om woorden verlegen zitten, collega’s die geen 9 tot 5 mentaliteit hebben, collega’s die doorzetten, creatief zijn, targets halen en nooit opgeven, collega’s die willen groeien, collega’s die goed willen verdienen!

Wij bieden:
Een uitdagende en afwisselende stage of leerbaan, een goed bruto basissalaris bij een leerbaan (afhankelijk van leeftijd en ervaring), goede bonusregelingen bij een stage en/of een leerbaan, kans op een vaste baan met doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.

Functievereisten:
De juiste kandidaten zijn goed van de tongriem gesneden en beschikken over een goede telefoonstem. Doorzettingsvermogen, goede argumentatie, klantgerichtheid, servicebereidheid, scoringsdrive en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zijn een vereiste. Ervaring is een pré, maar geen must.

Salaris en beloning:
Voor een leerbaan krijg je vanzelfsprekend, afhankelijk van leeftijd en ervaring, een goed basissalaris. Echter geloven wij in het extra belonen van harde werkers. Ben je goed voor ons bedrijf, dan zijn wij goed voor jou. Ben je bereid om een stapje extra te zetten en ben je niet te beroerd om een keer wat harder te werken als dat nodig is? Dan zullen we je extra belonen met een riant bonussysteem. Laat je zien dat je meer kunt, zijn er zelfs mooie doorgroei kansen!

Hoe krijg je deze stageplek of leerbaan?:
Een goede verkoper krijgt alles aan de man gebracht. Zelfs een ijsje op de Noordpool of een bontmuts in de Sahara. Maar let op, een goede verkoper zorgt ook dat zijn of haar klanten krijgen wat ze verwachten en tevreden zijn. Met alleen verkopen ben je er nog niet.

Als jij iemand bent die dit kan, dan ben jij degene waar wij naar op zoek zijn.

Als jij denkt dat je een topverkoper bent die beschikt over een gezonde dosis creativiteit en doorzettingsvermogen, dan dagen wij je uit te reageren. Het maakt niet uit op welke manier je reageert. Stuur een sollicitatiebrief, neem de telefoon, e-mail of gebruik rooksignalen.

Verkoop jezelf en je hebt een baan. Succes!

Met vriendelijke groeten,
Janno Verkooijen

5-Star Specialist B.V.
Eindsestraat 37-a, Dongen
T. 0162-387777
E. janno@fmggroep.nl