Trustpilot vergelijken met 5-sterrenspecialist

Als u klant bent bij Trustpilot of overweegt om daar klant te worden dan snapt u dat het verzamelen van reviews belangrijk is. Wanneer u vindbaar zijn op internet en online marketing belangrijk vindt, kunt u niet zonder een goed reviewsysteem. Sterker nog. Ruim 40% van de online shoppers vinden het zelfs vervelend als er geen reviews over u of uw producten te vinden zijn. Echter zijn reviewsystemen zoals Trustpilot, Klantenvertellen, Kiyoh en The Feedback Company alleen een systeem om reviews te verzamelen en er is veel meer uit te halen.

Trustpilot5-sterrenspecialist
Volwaardig Reviewsysteem
Sterren in Google
Widget
Persoonlijke begeleiding
Helpdesk
Keurmerk
Winkel promotiemateriaal
Offerte Ondersteuning
NPS monitoring

Waarom 5-sterrenspecialist overwegen?

“Slimme ondernemers nemen een proactieve houding aan op het gebied van reviews. Sterker nog: ze maken klanten tot hun fans”.

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat reviews een enorme impact hebben op het aankoopgedrag van de consument. Echter wordt er steeds vaker gesjoemeld met reviews waardoor de consument is gaan letten op de betrouwbaarheid en echtheid van reviews.

Het keurmerk 5-sterrenspecialist is het eerste keurmerk voor klanttevredenheid en ziet toe op de echtheid van reviews. Met een hybride model tussen een keurmerk, een reviewsysteem en de Net Promotor Score is een nieuwe manier van reviewmarketing ontstaan. We zijn er ook al aan gewend geraakt dat beoordelingen van klanten uitgedrukt worden met een rating van o t/m 5 sterren. Met het keurmerk 5-sterrenspecialist verzamelt u niet alleen reviews, u toont ook aan dat onderneemt met de pollicy “Alles voor een tevreden klant”

“Slimme ondernemers gaan proactief om met het verzamelen van reviews. Sterker nog, ze maken van hun klanten fans”.

Sluit u ook aan als 5-sterrenspecialist en start met het succesvol verzamelen van gecontroleerde klantbeoordelingen. Zo onderscheidt u zich met de manier waarop u voor uw klanten klaar staat.

[gs_logo theme=”slider_fullwidth” speed=”80000″ ticker=”1″ inf_loop=”0″ logo_color=”gray_to_def” tooltip=”tooltip” logo_cat=”referenties”]

Overstapservice

Bent u klant bij Trustpilot en wilt u overstappen naar onze 5-sterrengroeipromotor? Maak dan gebruik van onze overstapservice. Wij helpen u met opzeggen en betalen u de kosten terug zodat het overstappen u niets hoeft te kosten.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.