Wij krijgen veel positieve recensies! Op de review site ‘5-Sterrenspecialist’ zien wij de volgende rapportcijfers:

  • 93,72% is Supertevreden
  • 5,44% is Tevreden
  • 0,84% is Ontevreden

Van de 239 beoordelingen zijn er dus 2 klanten ontevreden. Dat is het eerste wat ons opvalt. Want wij zijn specialisten en professionals en willen onze klanten in de spreekwoordelijke watten leggen. Volgens deskundigen scoren wij een voortreffelijk cijfer, maar we blijven kijken naar deze ‘zwarte’ reviews op deze o zo witte muur!

Alhoewel sommige klachten niet in redelijkheid zijn op te lossen, doen wij er alles aan om het meest professionele en specialistische zonwering-bedrijf in de achterhoek te zijn. Want eens….kies je voor kwaliteit 😉

We kunnen leren van de tips van onze klanten, het houdt ons scherp, we genieten van de vele complimenten en we merken dat het onze omzet heeft verhoogd.

Sandra Naves

E&S zonwering

Bekijk meer succesverhalen:

Bij een erkend 5-sterrenspecialist kunt u rekenen op:

* Goed Advies * Vakmanschap * Kwaliteit * Service * Garantie

Het Keurmerk voor klanttevredenheid

We keuren en zien toe op de echtheid van klantbeoordelingen en gebruiken deze als kennisbron om service gerichtheid te stimuleren en klantbehandeling waar mogelijk te verbeteren. Met ons platform bieden wij onze erkende 5-sterrenspecialisten het juiste podium om ervaring van hun klanten te delen; op basis van NPS wordt een wereldwijd erkende klanttevredenheid- en loyaliteitsscore gemeten. Hoe hoger deze score, hoe meer tevreden en loyaal hun klanten zijn. Een aangesloten ondernemer dient een minimale NPS-norm van 45 te behalen om het keurmerk ‘erkend 5-sterrenspecialist’ te mogen voeren. Hiermee hebben we een maatstaf in het leven geroepen voor het servicegehalte van een organisatie.

Samen het verschil maken

Steeds meer ondernemers conformeren zich aan onze 5-sterke punten. Samen maken we ons hard voor een betere servicegerichtheid. Wilt u ook sociaal betrokken ondernemen en u onderscheiden op de manier hoe u voor uw klanten klaar staat?

Sluit u dan ook aan als 5-sterrenspecialist!