De continu meting geeft het hele jaar door concrete stuurinformatie waarmee u uw bedrijfsvoering kunt verbeteren.

Meer tevreden patiënten, gemotiveerde medewerkers en een betere PREM-score.

Als behandelaar in de paramedische zorg wilt u natuurlijk het beste voor uw patiënten. Een zo goed mogelijke zorg bieden is ook cruciaal voor het succes van uw praktijk. Maar hoe wordt uw zorg ervaren? Hoe voldoet u aan de PREM en hoe kunt u dit nog beter aan de buitenwereld laten zien?

Door de verplichte PREM wordt er al gemeten of de zorg binnen uw praktijk wel op orde is. Wanneer u toch gaat meten hoe uw patiënten uw zorg ervaren kunt u dit contactmoment ook benutten om reviews van uw patiënten te verzamelen zodat u de tevredenheid beter op het internet kunt etaleren.

Uw eigen patiënten zijn uw beste adviseurs en tegelijkertijd zijn uw tevreden patiënten meteen ook uw beste reclame. Door de combinatie van PREM en Online Reputatie Management kunt u de verplichte PREM combineren met het verbeteren van uw online reputatie.

Hoe staat het met uw online reputatie?

PREM plus pakket

Als behandelaar wilt u uw aandacht en tijd besteden aan uw patiënt, maar voor een goede praktijkvoering zijn een goede PREM score en goede online reputatie in de vorm van reviews ook belangrijk. Daarom is het PREM plus pakket de ideale oplossing voor uw praktijk. U slaat zo twee vliegen in een klap: een goede PREM score en een betere online reputatie door reviews op uw eigen site, op Zorgkaart Nederland en op Google. De PREM wordt uitgevoerd door ons moederbedrijf Feeddex. Feeddex is een gecertificeerd meetbureau welke beschikt over een geldig NEN 7510 certificaat.

Opzet en uitvoering PREM fysiotherapie
*Eenvoudig aanleveren van transacties;
*Real-time Dashboard met inzicht in scores en respons;
*Een eenvoudig bereikbare en deskundige helpdesk.

Verzamelen en plaatsen reviews
*Voor uw eigen website;
*Google reviews;
*Zorgkaart Nederland.

Hoe staat het met uw online reputatie?

Online reputatie steeds belangrijker

Internet wordt steeds belangrijker. Het lezen van reviews is een belangrijk onderdeel in het keuzeproces van uw patiënten. Dit is precies de reden waarom reviews op uw eigen website, op een onafhankelijk platform, op Google en op Zorgkaart Nederland zo belangrijk zijn.

Door onze koppeling met Zorgkaart Nederland en Google zorgen wij voor automatisch aanlevering van reviews op deze platformen en op uw site.  Zo krijgt u een betere online reputatie en een betere controle over wat mensen over u schrijven op internet. Dit noemen wij online reputatie management.

Met deze oplossing maakt het niet uit waar uw (potentiële) patiënten op het internet in aanraking komen met uw praktijk, zij zullen altijd het juist beeld krijgen van de goede zorg die u in uw praktijk levert. Bij ons hebt u de volledige regie en met een erkenning als 5-sterrenspecialist kunt u aantonen dat u gecontroleerde reviews verzameld en er alles aan doet om met de hoogst mogelijke zorg voor uw patiënten klaar staan.

Sociaal Betrokken ondernemen

Met een erkenning als 5-sterrenspecialist kunt u benadrukken dat u als sociaal betrokken behandelaar het belangrijk vindt om te weten wat er bij uw patiënten speelt en hoe uw patiënten uw hulp en zorg hebben ervaren. U straalt uit dat u de mening van uw patiënten erg op prijs stelt en dat u dit dagelijks mee neemt om uw zorg (waar mogelijk) nog aangenamer te maken. Door deze manier van werken en uw klanten hun ervaring te laten delen, steunt u automatisch het KWF omdat we voor iedere beoordeling een donatie doen. Zo investeren we samen in een optimale samenwerking.

Bij een erkend 5-sterrenspecialist kunt u rekenen op:

* Goed Advies * Vakmanschap * Kwaliteit * Service * Garantie

Over 5-sterrenspeciailst

De 5-sterrenspecialist helpt de lokale ondernemer aan een betere online reputatie waarbij u zich kunt onderscheiden als sociaal betrokken ondernemer. We keuren en zien toe op de echtheid van klantbeoordelingen en gebruiken deze als kennisbron om service gerichtheid te stimuleren en klantbehandeling waar mogelijk te verbeteren. Met ons platform bieden wij onze erkende 5-sterrenspecialisten het juiste podium om ervaring van hun klanten te delen; op basis van NPS wordt een wereldwijd erkende klanttevredenheid- en loyaliteitsscore gemeten. Hoe hoger deze score, hoe meer tevreden en loyaal hun klanten zijn. Een aangesloten ondernemer dient een minimale NPS-norm van 45 te behalen om het keurmerk ‘erkend 5-sterrenspecialist’ te mogen voeren. Hiermee hebben we een maatstaf in het leven geroepen voor het servicegehalte van een organisatie waardoor de consument weet dat hij of zij kan rekenen op uitstekende klantbehandeling.

Samen het verschil maken

Steeds meer ondernemers conformeren zich aan onze 5-sterke punten. Samen maken we ons hard voor een betere servicegerichtheid. Wilt u ook sociaal betrokken ondernemen en u onderscheiden op de manier hoe u voor uw klanten klaar staat?

Sluit u dan ook aan als 5-sterrenspecialist!