Breng je ideeën tot leven voor € 1/maand

De toekomst van je bedrijf ligt in jouw handen. Meld je aan voor een gratis proefperiode en betaal gedurende 3 maanden € 1/maand voor Shopify (voor bepaalde abonnementen).

Shopify

Heb je een vraag over Shopify?

https://www.shopify.com/nl/contact

Automatisch reviews verzamelen met de Shopify koppeling

Door jouw webshop te koppelen met de 5-sterrengroeipromotor kun je volledig geautomatiseerd reviews verzamelen en je online reputatie managen. Indien wenselijk kunnen we je helpen met het koppelen. De koppeling is binnen 5 minuutjes geregeld. We kunnen afstemmen na hoeveel dagen jouw klant een uitnodiging krijgt. Tevens is in te stellen hoe vaak per jaar jouw klant een uitnodiging zou mogen ontvangen. Alle instellingen zijn simpel door je zelf te wijzigingen mochten jouw behoeften veranderen.

Over Shopify

Wij helpen mensen onafhankelijk te worden door te zorgen dat ze eenvoudiger een bedrijf kunnen starten, runnen en laten groeien. Wij zijn van mening dat de toekomst van de handel niet aan enkelen moet toebehoren, maar aan zoveel mogelijk mensen. Daarom verlagen we het aantal obstakels voor nieuwe bedrijven om commerce zo voor iedereen beter te maken.