“Er is geen bron/medium dat beter presteert dan mond-tot-mondreclame. Via het 5-sterrenspecialist keurmerk kunnen onze klanten profiteren van persoonlijke aanbevelingen, ook buiten hun directe klantenkring.”

Advertising Heroes

Voltastraat 98
7006 RW Doetinchem
0314-845736
info@advertisingheroes.com
www.advertisingheroes.com

Over Advertising Heroes

What’s in a name?
Advertising Heroes is geïnspireerd op de superhelden-comics van Marvel en DC Comics. Ieder superheld of heldin gebruikt zijn of haar superkracht om de wereld weer iets mooier en beter te maken. Als individu zijn ze super, maar als team zijn het Helden.

Opvallen
‘Reclamare’ is een Latijns woord wat ‘hard schreeuwen’ betekent. Anno nu betekent het gewoonweg ….opvallen. Of het nu een logo, folder, website, app of een commercial is: als bedrijf wil je juist die onderscheidende boom in het bos zijn door het gebruik van de juiste communicatie-mix met de meest onderscheidende boodschap.

Om deze reden maken wij gebruik van een team van specialisten, oftewel helden. Iedere held heeft een boven-ontwikkelde superkracht. De taak van Advertising Heroes is om de helden te verzamelen uit haar database die perfect passen bij de ambitie van onze klant.

Kleinste bureau met de meest Commerciële Creatieven
Advertising Heroes maakt gebruik van een netwerk van Commerciële Creatieven. Dit zijn onze „Prefered Heroes“. Met een database van +/- 150 helden hebben wij beschikking tot een gigantische keuze die wij per opdracht filteren tot het perfecte team.