Sociaal betrokken en betrouwbaar ondernemen

ISO 27001 en ISO 9001

In een data intensieve branche is het sturen op kwaliteit, privacy en dataveiligheid essentieel. Bij 5-sterrenspecialist doen we er alles aan om onze werkwijze en processen veilig in te richten en de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de data te waarborgen. Bij Feeddex, onze moederorganisatie en het brein achter onze software, hebben we alle certificeringen op zak om de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen. Ook onze partner, welke een deel van onze techniek en data verwerking verzorgt is ISO 27001 gecertificeerd. Hierdoor kunt u er op vertrouwen dat u met het Online Reputatie Management systeem “5-sterrengroeipromotor” op een betrouwbare manier uw reviews te kunnen managen, uw klanttevredenheid te evalueren en het verhaal van uw tevreden klant te kunnen etaleren. 

Betrouwbare verwerking en veilig beheer van gegevens

ISO 27001 is een internationale norm toegespitst op informatiebeveiliging. Omdat wij werken met privacygevoelige informatie streven wij naar een hoog niveau van veiligheidsmaatregelen om bescherming tegen verlies, wijziging of misbruik van persoonsgegevens zoveel mogelijk te garanderen.

Door de internationale certificering voldoen we aan de internationale eisen voor informatiebeveiliging.

Kwaliteit van onze dienstverlening

ISO 9001 is de internationale norm waarin staat beschreven waar het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie aan moet voldoen. Aan de hand van deze norm heeft ons moederbedrijf Feeddex de belangrijkste bedrijfsprocessen in kaart gebracht en gecontroleerd om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen waarborgen en verbeteren. 5-sterrenspecialist streeft naar continue verbetering van haar processen en implementeert voortdurend grotere en kleinere verbeteringen.

Bij een erkend 5-sterrenspecialist kunt u rekenen op:

* Goed Advies * Vakmanschap * Kwaliteit * Service * Garantie

Het Keurmerk voor klanttevredenheid

We keuren en zien toe op de echtheid van klantbeoordelingen en gebruiken deze als kennisbron om service gerichtheid te stimuleren en klantbehandeling waar mogelijk te verbeteren. Met ons platform bieden wij onze erkende 5-sterrenspecialisten het juiste podium om ervaring van hun klanten te delen; op basis van NPS wordt een wereldwijd erkende klanttevredenheid- en loyaliteitsscore gemeten. Hoe hoger deze score, hoe meer tevreden en loyaal hun klanten zijn. Een aangesloten ondernemer dient een minimale NPS-norm van 45 te behalen om het keurmerk ‘erkend 5-sterrenspecialist’ te mogen voeren. Hiermee hebben we een maatstaf in het leven geroepen voor het servicegehalte van een organisatie.

Samen het verschil maken

Steeds meer ondernemers conformeren zich aan onze 5-sterke punten. Samen maken we ons hard voor een betere servicegerichtheid. Wilt u ook sociaal betrokken ondernemen en u onderscheiden op de manier hoe u voor uw klanten klaar staat?

Sluit u dan ook aan als 5-sterrenspecialist!