Het uitgangspunt is simpel

Uitstekende klantbehandeling is een keuze!

Het keurmerk 5-sterrenspecialist is het eerste keurmerk voor klanttevredenheid en ziet toe op de echtheid van reviews. Met een hybride model tussen een keurmerk, een reviewsysteem en de Net Promotor Score is een nieuwe manier van reviewmarketing ontstaan.

Vindt u het bieden van ouderwetse service ook zo belangrijk en zoekt u naar een manier om dit aan uw (potentiële) klanten kenbaar te maken? Met het keurmerk 5-sterrenspecialist kunt u zich onderscheiden op iets wat steeds belangrijker wordt in de markt en laten zien dat ook u onderneemt met de policy “Alles voor een tevreden klant”

U benadrukt in uw organisatie dat uitstekende klantbehandeling voorop staat.

Met het 5-sterrenspecialist keurmerk kunt u aangeven dat u onderneemt met de policy “alles voor een tevreden klant”. U conformeert u aan 5 sterke punten. *Goed advies * vakmanschap * kwaliteit *service *garantie.  Als keurmerkhouder krijgt u diverse promotiematerialen, zodat u zowel online als offline kenbaar kunt maken dat ouderwetse service bij u nog heel gewoon is. Hierdoor hoeft u niet zelf te zeggen dat u het goed doet, wij en uw klanten doen dat voor u. Net als mond- tot mondreclame, werkt het beter als een ander over u zegt dat het de moeite waard is om juist met u zaken te doen.

U bedankt uw klanten zoals het hoort!

“After sales” is belangrijk! Uw klanten zullen een bedankje zeker waarderen. Met onze online software “5-sterrengroeipromotor” kunt u uw klanten op een gemakkelijke en leuke manier bedanken voor de het feit dat ze voor u hebben gekozen. Tevens vraagt u de klant om drie korte vragen te beantwoorden waarmee u klantbeoordelingen verzamelt en we uw NPS Score kunnen bepalen. De Net Promoter Score, afgekort NPS, is een eenvoudige manier om de klantenloyaliteit van uw organisatie te meten. Wilt u meer informatie over de NPS Score? Lees dan de pagina Wat is NPS Score.

Het werkt heel simpel. Wanneer u bent ingelogd, hoeft u slechts een aanhef, een naam en een email  in te voeren. Onze software doet de rest. Uw klant krijgt een bedankje en de review volgt vanzelf. Indien u dit niet handmatig wilt verwerken, kunt u dit zelfs automatiseren.

Reviews zijn de mond-tot-mondreclame van nu !

Met onze software  “5-sterrengroeipromotor” verzamelt u gecontroleerde klantbeoordelingen (reviews) Door onze insteek. “Het bedanken van uw klanten.” ligt de respons erg hoog.

Gemiddeld laat 64,7% een beoordeling achter.

Dat levert u een hoop reviews op. Deze reviews zijn enorm waardevol. Klantbeoordelingen (reviews) zijn de nieuwe mond-tot-mondreclame en helpen mee om het vertrouwen van uw potentiële klanten te winnen.

De grootste voordelen van reviews op rij:

1 Reviews zijn de mond-tot-mondreclame van nu
2 Reviews geven u feedback voor product- en serviceverlening
3 Reviews geven inzicht in wat uw klanten echt belangrijk vinden
4 Reviews helpen om het vertrouwen van de consument te winnen
5 Reviews helpen uw omzet te verhogen en uw marge te verbeteren

Gemak dient de mens

Onze online software “5-sterrengroeipromotor” is erg gebruiksvriendelijk. Of u nu handmatig of geautomatiseerd te werk wilt gaan, wij zijn er om u te helpen. Naast een gebruiksvriendelijk software pakket, krijgt u ook een vast contactpersoon die graag voor u klaar staat om u te helpen of uw vragen te beantwoorden.

Word ook 5-sterrenspecialist en laat uw onderneming groeien!