Google Reviews Plug-in Instellen

Het voordeel van de Google Review plug-in

Met 5-sterrengroeipromotor verzamelt u gemakkelijk veel reviews. Deze kunt u etaleren op uw website en zullen zowel in de Google zoekresultaten als in uw Google mijn bedrijf pagina goed vindbaar zijn. Niet iedereen zoekt op dezelfde manier en daarom is het verstandig om niet alleen via één onafhankelijk reviewplatform, maar ook via Google zelf reviews te verzamelen.  Met de 5-sterrengroeipromotor stelt u eenvoudig het percentage per platform in. Als basis krijgt u de beoordeling binnen op 5-sterrenspecialist en u vraagt bijvoorbeeld 40% een Google review te schrijven. U kunt tevens de verzamelde Google reviews inladen op uw landingspagina bij 5-sterrenspecialist zodat u overal maximaal profiteert van de verhalen van uw tevreden klanten.

Zo stelt u de Google Reviews Plug-in in.

Wanneer u bent ingelogd als beheerder van uw account kunt u links in het menu in het submenu van “Reviews beheren”de “Google Reviews Plug-in pagina vinden.

Stap 1.
U zoekt uw eigen Google mijn bedrijf pagina op in het veld “Zoek op bedrijfsnaam”

Stap 2
Wanneer u uw pagina hebt geselecteerd, wordt uw Google place ID automatisch gevuld.

Stap 3
Geef aan of u wilt dat uw reviews worden weergegeven op uw bedrijfspagina op 5-sterrenspecialist en of u ook uitnodigingen wilt versturen om een Google review te schrijven. Dat doet u door het vakje “aan of uit” te vinken.

Stap 4
Wanneer u er voor gekozen hebt om ook uitnodigingen te versturen voor Google reviews, dient u het percentage aan te geven.

Wanneer u alle stappen hebt doorlopen, kunt u op de gouden knop “opslaan” klikken en zijn uw instellingen geactiveerd.

Een leuk weetje

Google maakt het haar gebruikers graag gemakkelijk. Wanneer je bijvoorbeeld in de buurt van Goirle woont en een fiets wilt kopen, maar je weet nog niet waar je wilt gaan shoppen, ligt het erg voor de hand om eens te zoeken op “fietsenmaker goirle”. Google toont dan een mooi overzichtelijk kaartje met daaronder de bedrijven uit de regio. Nieuw is dat daar ook de “Google Reviews” weergegeven worden en hoe beter u vertegenwoordigd bent, hoe groter de kans dat u de aandacht van een potentiële klant trekt.

Gebruikt u onze Google Reviews Plug-in, dan zult u snel meer Google Reviews verzamelen en lokt u gemakkelijker nieuwe klanten naar uw website en/of winkel.

Bij een erkend 5-sterrenspecialist kunt u rekenen op:

* Goed Advies * Vakmanschap * Kwaliteit * Service * Garantie

Hulp nodig?

De 5-sterrenspecialist helpt de lokale ondernemer aan een betere online reputatie waarbij u zich kunt onderscheiden als sociaal betrokken ondernemer. Vindt u het lastig om zelf een goede reactie te plaatsen, wilt u even sparren of hebt u andere vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met uw online reputatie manager. We helpen u graag!