Optiek Kale
Leert van klanten dankzij 5-sterrenspecailist

“Eerlijk gezegd was ik in eerste instantie een beetje terughoudend toen ik benaderd werd.”

Optiek Kale maakt geen deel uit van een grote keten, maar is met twee winkels in Nunspeet en Kampen een lokale betrokken partner waar goede oog- en oorzorg voorop staat. Dit valt of staat met een goede band met de klant. Dit is een van de redenen dat eigenaar Matthijs Knepper een samenwerking is aangegaan met 5-sterrenspecialist:

“Eerlijk gezegd was ik in eerste instantie een beetje terughoudend toen ik benaderd werd. We maakten gebruik van een andere reviewpartij en dat liep niet naar wens. Wat de doorslag gaf, was de aanbeveling van Optitrade en de mogelijkheid om volledig geautomatiseerd via ons kassasysteem Oo2 feedback te verzamelen op verschillende platforms. Zo bereik je heel gemakkelijk meerdere doelgroepen tegelijkertijd.” De oorspronkelijke scepsis was al snel verdwenen: “5-sterrenspecialist werkt echt top!”, vertelt Matthijs verder. “De uitnodigingen gaan er vanzelf uit en de respons is boven verwachting. Het is echt heel leuk om de positieve reacties van klanten te lezen op 5-sterrenspecialist, Google en zelfs Facebook! Bovendien is het erg leerzaam! We krijgen regelmatig suggesties. Dit zijn vaak kleine dingen waar we zelf nooit aan gedacht hebben, maar die onze klanten wel zo ervaren. Dit nemen we dan weer mee in het team en zo verbeteren we onze service en de kwaliteit van onze dienstverlenging, wat uiteraard de omzet ook weer ten goede komt.”

De opticien uit Nunspeet is ook blij met de ondersteuning vanuit 5-sterrenspecialis: “Direct bij het aangaan van onze samenwerking kregen we een leuke doos met allerlei promotiemateriaal om in de winkel te laten zien. Begin dit jaar ontvingen we een oorkonde met onze klanttevredenheidsscore van het afgelopen jaar. Dit was erg leuk! We zijn ook geholpen met het tonen van de klantervaringen op onze website. Ik ben er van overtuigd dat dat werkt, want vrijwel iedereen kijkt tegenwoordig naar reviews!”

Ben je nieuwsgierig geworden hoe de klanten van Optiek Kale hun aankoop ervaren hebben? Kijk dan eens op: https://www.5sterrenspecialist.nl/keurmerkhouders/optiek-kale

Bij een erkend 5-sterrenspecialist kun je rekenen op:

* Goed Advies * Vakmanschap * Kwaliteit * Service * Garantie

Over 5-sterrenspecialist

5-sterrenspecialist helpt de lokale ondernemer aan een betere online reputatie waarbij je jezelf kunt onderscheiden als sociaal betrokken ondernemer. We keuren en zien toe op de echtheid van klantbeoordelingen en gebruiken deze als kennisbron om service gerichtheid te stimuleren en klantbehandeling waar mogelijk te verbeteren. Met ons platform bieden wij onze erkende 5-sterrenspecialisten het juiste podium om ervaring van hun klanten te delen; op basis van NPS wordt een wereldwijd erkende klanttevredenheid- en loyaliteitsscore gemeten. Hoe hoger deze score, hoe meer tevreden en loyaal hun klanten zijn. Een aangesloten ondernemer dient een minimale NPS-norm van 45 te behalen om het keurmerk ‘erkend 5-sterrenspecialist’ te mogen voeren. Hiermee hebben we een maatstaf in het leven geroepen voor het servicegehalte van een organisatie waardoor de consument weet dat hij of zij kan rekenen op uitstekende klantbehandeling.

Samen het verschil maken

Steeds meer ondernemers conformeren zich aan onze 5-sterke punten. Samen maken we ons hard voor een betere servicegerichtheid en betrouwbare reviews. Wil jij ook sociaal betrokken ondernemen en je onderscheiden op de manier hoe je voor jouwklanten klaar staat?

Sluit je dan ook aan als 5-sterrenspecialist!