Speel mee en maak kans op toffe prijzen

5-sterrenspecialist WK-poule 2022

Beste 5-sterrenspecialist,

Graag willen we iets leuks voor je doen zodat je extra veel plezier kunt beleven aan het WK. Je kunt als keurmerkhouder niet alleen gratis meespelen, je maakt ook nog eens kans op toffe prijzen. We wensen je al vast een fijn WK.

Op zondag 20 november begint het langverwachte en veelbesproken WK in Qatar. Voor het eerst is een wereldkampioenschap voetbal niet in de (Europese) zomer, maar in de winter. Vanaf de start net voor het Sinterklaasfeest tot vlak voor Kerst strijden 32 landen, waaronder het Nederlands elftal, om de wereldcup. Jij kunt tot en met de finale op zondag 18 december meestrijden en maakt dan kans op toffe prijzen.

Alle 5-sterrenspecialisten zijn persoonlijk uitgenodigd. Wil jij nu ook mee doen maar heb je geen mail gehad neem dan contact op via 0162 -38 77 77 of mail even naar info@5sterrenspecialist.nl

  • Maak kans op toffe prijzen

1e prijs:
Een luxe opblaasbare jacuzzi voor 4 tot 6 personen T.W.V. € 476,00,-
Deze prijs is medemogelijk gemaakt door Sunspa Benelux

2e prijs:
Een JBL WIND S3 fiets speaker T.W.V. € 79,95
Deze prijs is mede mogelijk gemaakt door Neeskens B.V.

3e prijs:
Een Silvana comfort hoofdkussen T.W.V. €79,95,-
Deze prijs is mede mogelijk gemaakt door Ducky Dons

4e prijs:
Een moderne HideMyBell ( fietsbel) T.W.V. €39,95,-
Deze prijs is mede mogelijk gemaakt door Close The GAp

En voor de minst goede voorspeller hebben we een slagroomtaart als poedelprijs.

Zo speel je mee

Voorspel de uitslagen van de 48 poulewedstrijden, 4 topscoorders voor de poulefase en jouw verwachte wereldkampioen en dan ben je klaar.

De wedstrijden van de achtste-, kwart-, halve-, en finale vul je tijdens het WK toernooi in op het moment dat bekend is welke landen deze ‘finales’ spelen.

Hoe gaat het in de knock-outfase?

Voor de wedstrijden in de knock-outfase (vanaf de achtste finales) geldt dat je de uitslag na 90 minuten moet voorspellen. Een eventuele verlenging en mogelijke strafschoppenserie tellen niet mee! Tijdens de knock-outfase worden de punten die je kunt behalen per ronde verhoogd! Dit geldt zowel voor het voorspellen van de uitslag als het voorspellen van de doelpuntenmaker.

Wil jij ook meespelen en kans maken op toffe prijzen? Schrijf je snel in want er zijn nog maar enkele plekken beschikbaar!

Bij een erkend 5-sterrenspecialist kun je rekenen op:

* Goed Advies * Vakmanschap * Kwaliteit * Service * Garantie

Het Keurmerk voor klanttevredenheid
en betrouwbare reviews

We keuren en zien toe op de echtheid van reviews en gebruiken deze als kennisbron om servicegerichtheid te stimuleren en klantbehandeling, waar mogelijk, te verbeteren.

Met ons platform bieden wij enkel erkende 5-sterrenspecialisten het juiste podium om ervaringen van hun klanten te delen. Op basis van NPS wordt een wereldwijd erkende klanttevredenheid- en loyaliteitsscore gemeten. Hoe hoger deze score, hoe meer tevreden en loyaal hun klanten zijn.

Een aangesloten ondernemer dient een minimale (Europese) NPS-norm van 45 te behalen om het keurmerk ‘erkend 5-sterrenspecialist’ te mogen voeren. Indien er door een keurmerkhouder op oneerlijke wijze reviews worden verzameld welke in strijd zijn met de Wet handhaving consumentenbescherming en de Prijzenwet of wanneer er een te lage NPS score ontstaat, wordt het keurmerk ontnomen. Hiermee hebben we een maatstaf in het leven geroepen voor het servicegehalte van een organisatie de betrouwbaarheid van reviews.

Alles voor een tevreden klant
Bij een erkend 5-sterrenspecialist kun je rekenen op:

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Kwaliteit
  • Service
  • Garantie

Samen het verschil maken

Steeds meer ondernemers conformeren zich aan onze 5-sterke punten. Samen maken we ons hard voor een betere servicegerichtheid en betrouwbare reviews. Wil jij ook sociaal betrokken ondernemen en je onderscheiden op de manier hoe je voor jouw klanten klaar staat?

Sluit je dan ook aan als 5-sterrenspecialist!